Teatterin jäsenkirje 1/2015

Hei Lopen teatterin jäsen!

Talviset terveiset teatterin parista. Lopen teatterin 31. kesänäytelmä on polkaistu käyntiin ensimmäisten lukuharjoitusten merkeissä. Roolitusta ei ole vielä tehty, joten mukaan ehtii ja mahtuu. Kesänäytelmäksi on valittu Kunnan koukkuja eli Reviisori, joka kertoo osuvasti pienen kunnan koukeroista. Näytelmän kunnanjohtaja on tietenkin nainen.

Lopen teatterin hallitus järjestäytyi 14.1.2015. Puheenjohtajana jatkaa Tove Shipley-Esselström, varapuheenjohtajana Joni Lähde, sihteerinä Tanja Uusitalo, rahastonhoitajana Hannele Ilmonen. Muut hallituksen jäsenet ovat Sanna Laiho, Petri Hutri ja Ari Ranta.

Teatterin kevätkokous järjestetään Lopen kunnantalolla 1.4.2015 klo 18.00. Seuraa ilmoittelua Lopen lehdestä. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan. Kahvitarjoilu.

Muistathan maksaa jäsenmaksun. Vuoden 2015 jäsenmaksu on 10 euroa/hlö tai 20 euroa/perhe. Maksamalla jäsenmaksun kannatat yhdistyksen toimintaa sekä maksat teatterilipusta vain 5 euroa. Normaali lipun hinta on kaikilta 15 euroa. Maksun eräpäivä on 28.2.2015. Lopen teatterin tilinumero on: Lopen op 525315-46914.

Keväällä tullaan pitämään muutamia talkoita ja toivomme niihin osallistujia. Ohjelmassa on muun muassa katoksen tukirakenteen korjausta, johon erityisesti kaivataan miesvoimaa. Aarne Salonen on vetovastuussa katostalkoista, joten hänelle voi ilmoittautua osallistumisesta. Hallitus on päättänyt, että talkoisiin osallistujat tienaavat itselleen vapaalippuja teatteriin. Yhdestä talkookerrasta tienaa itselleen kaksi lippua.

Lopen teatterin retki järjestetään syksyllä 2015. Retkestä tulee tarkempaa tietoa kirjeitse kesän kiireiden jälkeen.

Talviterveisin                          Tanja Uusitalo

Kategoria(t): Juttua teatterista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.