Lopen Teatterin Puheenjohtajan jäsenkirje

Jäsenkirje 2/14 1.8.2014

Teatterin ystävä ja jäsen!

  • Teatterimme 30-vuotis juhlavuosi on edennyt todella mahtavasti. Ensin talvella tehtiin suuri voimain ponnistus, ”Hetkiä Talvisodassa”, joka keräsi katsojia 1001hlö. Kesän näytelmänä oli myöskin paljon voimia vaatinut, ”Siunattu Hulluus”, jota kävi katsomassa 4781hlö. Voimme olla kaikki tyytyväisiä tuloksiimme.
  • Vuosi etenee ja TEATTERIRETKI myös lähenee, Riihimäen teatterissa ke 10.9. klo 19 Harmony Sisters (pääharjoitus) ja sitä ennen ruokailu ravintola Scandicissa klo 17, kolmen ruokalajin menu pöytiin tarjoiltuna, (Savulohimoussea saaristolaisleivällä, sitrus-vihersalaattia, Hunajaista kalkkunapaistia, rosmariiniperunoita ja herukkakastiketta, Lämmin omenapiiras, vanilja- mascarponevaahtoa)
  • Paikkoja on varattuna teatteriin 50. Ilmoita osallistutko vain teatteriin, joka on maksuton vai myös ruokailuun joka on 25€/hlö. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mukaan saa ottaa niin koko perheen tai vaikka naapurin rouvan. Ilmoittautumiset mieluiten tekstiviestillä 0405683727 (Tove) tai s-postilla info@lopenteatteri.net, viim. 25.8.14, kyydit jokainen järjestelee itse.
  • SYYSKOKOUS, to 11.9.2014 klo 19, todennäköisesti valtuustosali, kunnantalo. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä uuden hallituksen ja puheenjohtajan valinta. Kokouksessa on myös vapaan sanan osuus sekä ideariihi tulevaisuudesta. Kahvitarjoilu sekä tuoretta pullaa. 😉 (Toim.huom. Yhdistyksemme säännöt löydät täältä)
  • Teatterin hallituksesta on ilmoittanut eroavansa ainakin kaksi jäsentä ja puheenjohtaja. Toivomme paikalle paljon innokkaita teatterin ihmisiä, jotka todella välittävät mahtavan teatterimme tulevaisuudesta. Kukaan meistä ei varmasti haluaisi Lopen Teatterin päättävän toimintaansa.
  • Näin puheenjohtaja voin jo kirjeenkin välityksellä viestittää ero aikomuksistani. Kerroin myös kesänäytelmämme hautajaisissa asioiden taustoja. Teatterimme hallitus päätti viime vuoden syyskokouksessa, että se olisi valmis palkkaamaan yhdistykselle tuottajan, jonka toimenkuva olisi ollut osa-aikainen ja työtehtävät kaikki esityksen valmistamiseen liittyvä sekä lipunmyynti. Tuottajaa ei kuitenkaan erinäisten vaiheiden jälkeen palkattu vaan toiminta jatkui niin kuin edellisinäkin vuosi vaan sillä erotuksella että istuva puheenjohtaja kantoi tuottajan nimikettä, teki kaikki työt, mutta korvauksetta. Mielestäni asia on vain hiukan kohtuuton. Kolmivuorotyöni ohella tämän koko paketin pyörittämiseen ei vaan meinaa aika riittää. Tämän harrastamisen lisäksi aikomukseni oli palata (taas) koulunpenkille sivistämään itseäni. Omasta mielestäni mennyt juhlavuosi on ollut erittäin opettavainen ja mahtava kokemus. Olen saanut tehdä nauttimaani harrastusta täydellä innolla ja nyt odotankin jo jännittyneenä välitilinpäätöstä, jossa nähdään suuntaviivoja koko vuoden tulokseen.
  • Olisin enemmän kuin iloinen, jos näkisin suuren joukon harrastajia niin teatteriretkellä kuin kokouksessakin. Jos olet innokas tulemaan mukaan hallitustoimintaan niin laita siitä minulle etukäteen viestiä.
  • Erittäin lämmintä ja nautinnollista kesän loppua ja syksyn odotusta kaikille. Nähdään pian!!

Aurinkoisin hymy terkuin, Tove

Kategoria(t): Juttua teatterista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.