Lopen Teatteri kiittää!

Superkesä ja loistava näytelmä; Siunattu Hulluus musiikillisen näytelmän viimeinen esitys nähtiin lauantaina 26.7. Sajaniemen kesätettearissa. Näytelmä sai erittäin hyvää palautetta; mukaan mahtui hienoja roolisuorituksia ja Ilkka Esselströmin bändin säestyksellä koko näytelmä ”svengasi” upeasti. Katsojia näytelmällä oli komeat 4781.

Siunatun Hulluuden tekijät

Siunatun Hulluuden tekijät

Lopen Teatteriyhdistys kiittää nöyrästi kaikkia katsojia ja tekemisessä mukana olleita ja toivottaa leppoisaa kesänjatkoa!!!

Nyt on itse kunkin toiminnasta kiinnostuneen aika pohtia yhdistyksemme jatkoa, jotta turvaisimme hienon harrastuksen jatkumisen Lopella. Lopen Teatteri on jo osa Lopen ”imagoa”. Seuraa siis tiedotuksia ja tule syyskokoukseen mukaan muodostamaan uutta hallitusta. Jos olet kiinnostunut voit ottaa yhteyttä vaikkapa nykyiseen puheenjohtajaamme. (toveshipley(a)gmail.com / 040 5683727)

Jäsenille on tarjolla 10.9. Riihimäen teatterissa Harmony Sisters esitys klo 19 ja ennen sitä ruokailu Scandic hotellin ravintolassa klo 17 alkaen 25€/hlö ruokailu. Meille on varattuna 50 paikkaa. Ilmoittautua pitää (Tovelle ks. yllä)  ja perheen saa ottaa mukaan, jos haluaa pelkkään esitykseen niin se ei maksa mitään.

Jäsenkirje ilmaantuu piakkoin ja se julkaistaan myös näillä sivuilla.

Jukka Ranta

Kategoria(t): Juttua teatterista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.