Hetkiä Talvisodassa – rauha on tullut

Henkeä salpaava, katsojien ylistämä ja tekijöille ikimuistoinen näytelmä ”Talvisodan Hetkiä” on nyt osa teatterimme 30-vuotista historiaa. Harvoin, jos koskaan on ollut niin intensiivinen ja tunteikas projekti kuin tämä. Kaikki mukana olleet tekivät tehtävään tai rooliin katsomatta työtä ”talvisodan hengessä” – yhteistyö oli saumatonta. Lumeton talvikaan ei pidätellyt, päin vastoin haasteita oli ja piti olla. Suuret kiitokset kaikille tämän teoksen rakentamiseen osallistuneille – olitte uskomattomia! Kiitos myös kaikille katsojille, joita oli 1001, toivottavasti myös teille jäi tästä jälki sydämeen.

Rannan Arin ottamat ryhmäkuvat ja muutkin kuvat löytyvät kuva-arkistosta.

Hetkiä Talvisodassa tekijät

Hetkiä Talvisodassa tekijät

Kategoria(t): Juttua teatterista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.