Hetkiä Talvisodassa harjoitukset vauhdissa

Taru Kivisen toimiessa upseerin ottein edistyvät Lopen Teatterin historiallisen talvinäytöksen harjoitukset kovaa vauhtia kohti ensi-iltaa 28.2.2014. Lumi ja pakkanen ovat jo ystäviämme jopa siinä määrin, että lunta kaipaamme lisää. Suome Ilotulituksen pyroteknikot räjähdyksineen yhdessä J-P. Ruuskasen äänimaailman kanssa tulevat luomaan unohtumattoman elämyksen niin katsojille kuin näyttelijöille. Olehan sinäkin jo muistanut varata lippusi! Käy myös katsomassa Rannan Arin ottamia kuvia harjoituksista kuva-arkistosta!

Tauoolla siellä jossain, taistelujen laannuttua on hyvä lottien ja poikiemme lämmitellä nuotion äärellä

Tauolla siellä jossain, taistelujen laannuttua on hyvä lottien ja poikiemme lämmitellä nuotion äärellä

Kategoria(t): Juttua teatterista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.