JÄSENKIRJE 1/2014

ILOISTA LOPEN TEATTERIN JUHLAVUOTTA 2014!

Lopen teatteri viettää tänä vuonna 30-vuotis juhlavuotta. Juhlavuoden kunniaksi Lopen teatteri esittää talvinäytelmän  -Hetkiä talvisodassa sekä kesänäytelmän – Siunattu hulluus. Talvinäytelmän ohjaa Taru Kivinen ja kesänäytelmän ohjaa Viivi Saarela, joka ohjasi myös teatterikesä 2013 Suloisen myrkynkeittäjän.

Talvinäytelmän ensi-ilta on 28.2.2014 klo 19.00 kesäteatterin pihalla eli kyseessä on siis ulkonäytös. Näytöksiä on yhteensä kahdeksan kappaletta, joista viimeinen on 9.3.2014. Näytösaikataulut löytyvät mm. Lopen teatterin nettisivuilta www.lopenteatteri.net. Näytelmä on tapahtumakokonaisuus, joka alkaa jokaisena näytöspäivänä hernekeittotarjoilulla klo 18.00. Näytelmän jälkeen Taidemäellä ovat ns. murheentorjuntatanssit Seppo Lankisen haitarimusiikin tahdittamina.

Näytelmä on ainutlaatuinen Lopen teatterihistoriassa, koska aikaisemmin vastaavaa ei ole tehty. Näytelmä sisältää oikeita räjähteitä, joista vastaa Suomen ilotulitus Oy. Näytelmässä mukana ovat naiskuoro Timotei sekä monta uutta näyttelijäkasvoa. Kahvilasta vastaa Sajaniemen taidemäkeläiset. Lippuja voi ostaa etukäteen heti kahvila Frissamokasta (Jokiniementie 10, Loppi) sekä Taidemäeltä alkaen 24.2.2014. Lippuja voi ostaa/varata www.netticket.fi, soittamalla numeroon 040-754 2886 tai sähköpostitse osoitteesta info(a)lopenteatteri.net.  Lipun hinta 20 euroa kattaa hernekeiton, näytelmän sekä tanssit. Tervetuloa viettämään ikimuistoista teatterielämystä.

Vuoden 2014 jäsenmaksu on 10 euroa/hlö tai 20 euroa/perhe. Maksamalla jäsenmaksun kannatat yhdistyksen toimintaa, kesänäytelmän lippuhinta on vain 5 euroa sekä varmistat kutsusi teatterin 30-vuotis juhlaan. Jäsenkirjeen mukana on pankkisiirto, jolla voit maksaa 10 euron tai 20 euron jäsenmaksun. Maksun eräpäivä on 28.2.2014. Lopen teatterin tilinumero: Lopen Op 525315-46914.

Kesänäytelmän ensimmäiset lukuharjoitukset ovat 2.3.2014 klo 12.00 Lopen kirjastossa. Castingissa oli monia uusia näyttelijä ehdokkaita, mutta lisää näyttelijöitä vielä kaivataan. Ensi-ilta kesänäytelmällä on 28.6.2014. Siunattu hulluus on esitetty Lopella viimeksi 20 vuotta sitten. Nyt näytelmä esitetään musiikkinäytelmänä, jossa mukana on live-bändi. Tulossa on siis vauhdikas teatterikesä.

Sääntömääräinen jäsenistölle avoin kevätkokous on 15.4.2014 klo 18.30. Paikka vielä avoin. Seuraa ilmoittelua paikallislehdissä.

Viime syksyn teatteriretki valitettavasti peruuntui. Pyrimme järjestämään uuden retken viimeistään syksyllä 2014. Ehdotuksia retkikohteista otetaan mielellään vastaan.

Lopen teatterin hallitukseen kuuluvat vuonna 2014: Tove Shipley-Esselström pj. (040 5683727), Tanja Uusitalo siht., Raili Rannanmaa rahastonh., Hannu Majakero, Jukka Pyyhtiä vara pj., Ari Ranta, Jukka Ranta.

Lopen teatterin 30-vuotisjuhlat ovat 7.6.2014 Sajaniemen Taidemäellä. Laita päivä itsellesi kalenteriin ja jää odottelemaan kutsua .

Talviterveisin  Tanja Uusitalo

Kategoria(t): Juttua teatterista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.