Jäsenkirje kevät 2016

Yhdistyksemme nettivastaava pahoittelee, että on unohtanut ihan täysin liittää tänne netin ihmeelliseen maailmaan myöskin luettavaksi tuon tämän vuoden ensimmäisen jäsenkirjeemme. Nyt se kuitenkin löytyy sitten tuosta alempaa luettavaksi kaikille.
– Petri


Hei Teatterinjäsen!

Vuosi on vierähtänyt jo helmikuun puolelle, kevättä ja kesää kohti mennään. Kesän näytelmä on Tuomas Parkkisen ”Kekkonen – syntymästä kuolemattomuuteen”. Näytelmän ohjaa Taru Kivinen. Harjoitukset ovat alkaneet alun miespulasta huolimatta ja roolitukset alkavat selkeytyä. Kirjaston Fallesmanni- salissa harjoitellaan sunnuntaisin ja maanantaisin. Harjoitusaikataulut löytyvät teatterin nettisivuilta lopenteatteri.net. Ulos siirrytään Sajaniemeen heti kun säät sallivat.

Lopen Teatteriyhdistys ry:n hallitus vaihtui. Tove Shipley- Esselströmin ja Tanja Uusitalon ilmoittaessa luopuvansa hallitus työstä, niin heidän tilalleen ja jo aiemmin eronneiden sekä erovuorossa olevien tilalle valittiin uudet. Hallituksen uusi kokoonpano on siis puheenjohtaja Hannele Ilmonen, varapuheenjohtaja Pekka Hutri, sihteeri Petri Hutri, rahastonhoitaja Ritva Hänninen, markkinointi- ja mainosvastaava Raisa Nousiainen, Ari Ranta ja Jaana Ranta.

Näin helmikuussa on taas aika hoitaa jäsenmaksuasiat kuntoon oheisella pankkisiirrolla. Jäsenmaksu 10 euroa/ jäsen ja 20 euroa/ perhe, alle 18v. ovat maksuttomia. Maksamalla jäsenmaksun tuet teatterin toimintaa ja saat kesällä teatterilippusi 5 euron  hintaan. Maksun eräpäivä on 29.2.2016. Teatterin tilinumero on FI14 5253 1540 0069 14.

MAALISKUUSSA TAPAHTUU!

Teatterin naiset esittävät Kansainvälisen Naistenpäivän kunniaksi ” JONAIN PÄIVÄNÄ SINÄ YMMÄRRÄT”. Lavalla nähdään Hannele Ilmonen, Ritva Hänninen,  Raili Rannanmaa, Kati Rasinen ja Raisa Nousiainen. Esityksessä puhutaan naisista ja miehistä, lapsista sekä mummoista ja ihan vähän Tom Jonesista. Esitykset ovat 5.3. klo 16.00 ja 6.3. klo 16.00 kirjaston Fallesmanni- salissa ja 8.3. klo 19.00 Sajaniemen Taidemäellä. Liput 10 euroa sisältää kahvitarjoilun. Tervetuloa joukolla katsomaan. Järjestelyissä mukana Lopen kulttuuritoimi.

Tulossa yhdistyksen KEVÄTKOKOUS. 7.4.2016 klo 18.30 Lopen kunnantalon kokoushuone 1. Asioina viimevuoden tilit , toimintakertomus ja muut sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Keväällä tulossa talkoita, joihin toivomme osallistujia. Peetu Nousiainen on lupautunut ottamaan päävastuun lavastuksesta, mutta auttavia käsiä tarvitaan. Tulossa purkuhommaa, remppaa ja uuden luomista. Huolehditaan turvalliset olosuhteet taiteen tekemiseen. Talkoista tiedotetaan, seuraa teatterin nettisivuja.

                             Kaikille hyvää kevättalvea toivottaen Hannele Ilmonen, puheenjohtaja

Kategoria(t): Juttua teatterista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.