Kekkosen synnyttäminen alkoi

Lopen kirjaston Fallesmanni-salissa raikui 14.12.2015 iloista naurua ja hersyvää huumoria. Paikalle oli saapunut reilun tusinan verran teatteriharrastajia Lopen Teatterin ensi vuoden näytelmän tiimoilta.

Kekkonen – Syntymästä kuolemattomuuteen -näytelmän synnyttäminen polkaistiin siis käyntiin lukemalla ensimmäisen kerran yhdessä käsikirjoitus läpi.

Lainaten ohjaajamme Taru Kivisen tekstiä näytelmähän on siis:
”Komedia Lepikon torpan pojasta, joka rakastaa kilvoittelua ja voittamista, inhoaa häviämistä ja kommunisteja. Pojasta, josta kasvaa mies, joka kamppailee kiihkeästi päästäkseen valtaan ja niinhän siinä käy…”

Niin miten käy?

Sehän siis selviää ensi kesänä Lopen Teatterissa. Jos ei kuitenkaan malta odottaa ihan tuonne vuoden 2016 heinäkuulle, niin kannattaa seurata teatterimme kotisivuja ja Facebook-viestintää tulevan kesän osalta. Materiaalia on luvassa varmasti ainakin entisten vuosien tapaan.

Alkutapaminen

Kategoria(t): Juttua teatterista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.